Judo diploma's en instructie kaarten

Judo diploma's en instructie kaarten

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Judo diploma's en instructie kaarten bij Gudz

Judo diploma geschikt voor elke judo techniek. Zoek je een geschikte diploma's voor elke judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend diploma's kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt diploma's. Behalve een diploma's, vind je er ook verschillende accessoires voor judo sport.

Judo

Judo werd door Jigoro Kano (1860-1938) ontwikkeld vanuit de traditionele Japanse vechtkunst Jiu-Jitsu. Voor de pedagoog Kano was Judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als een opvoedkundige methode. Door Judo leer je positief omgaan met agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Bonden

De Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie in Nederland voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De JBN kent ongeveer 55.000 leden. Het bondsbureau is gevestigd in Nieuwegein. Het bondsbureau en aanliggende dojo heet officieel bondscentrum Henk van Oosten. Het complex is vernoemd naar ex-bondsbestuurder Henk van Oosten onder wiens voorzitterschap het bondscentrum tot stand is gekomen.

Judo diploma zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru judo diploma voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru judo diploma een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru judo : kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Kleuren

Judo diploma zijn te verkrijgen in het rood, orange, geel, blauw, wit, zwart en bruin en groen.