Veel gestelde vragen

Wie is Gudz.nl?

Gudz.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van budo, vechtsport en honkbal artikelen.

Retour- en bezoekadres:
Gudz.nl
Schuit 16F
1724BD Oudkarspel
0226 743 999
[email protected]
KvK-nummer: 37159290
BTW: 821749560B01
iban: NL93 INGB 0005 8247 48
bic: INGBNL2A

Juiste maat

Wilt u weten welke maat judopak u moet kopen, lees hier alles over het juiste maat judopak.

Verzending

Gudz.nl heeft een contract met PostNL. Dit zorgt voor een snelle levering, voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis*. De verzendkosten bedragen € 4,95. (België € 6,95) *mits op voorraad. U kunt ook uw zending komen opghalen op: Schuit 16F 1724BD Oudkarspel, u betaald dan geen verzendkosten.

Ruilen

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid het artikel te ruilen. Het artikel passen mag maar mag niet worden gedragen buitenshuis. U dient het pakket stevig te verpakken zodat de artikelen en de plastic merk zak niet kunnen beschadigen. Bij ruilen zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant. Bij een ruiling zal Gudz.nl eenmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel wanneer er geen restitutie plaatsvind op het artikel.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Indien u gebruikt maakt van achteraf betalen via Billink brengen wij € 1,50 in rekening, ook wanneer u het pakket retour stuurt.

Retourneren

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Gudz.nl te ontbinden. Voorwaarden is wel dat het artikel niet gebruikt is. Bij retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen en de plastic merk zak voor eigen rekening van de klant. U dient het pakket stevig te verpakken zodat de artikelen niet kunnen beschadigen. Artikelen die in gebruikte staat retour ontvangen worden, worden niet geaccepteerd. Wij zullen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen het volledige bedrag inclusief verzendkosten van de heenzending terug te storten.

Klachten

Indien u een klacht heeft betreuren wij dit zeerste. U kunt ons dan het best mailen of bellen, zorg ervoor dat u altijd uw ordernummer vermeld. Bij zullen binnen 7 dagen inhoudelijk op de klacht reageren. Indien een klacht niet naar u behoren wordt opgelost kunt u de klacht indienen bij de geschillen, www.sgc.nl

Levering en uitvoering

De levering zal geschiede door PostNL, indien je niet thuis bent wordt geprobeerd het bij de buren af te leveren. Indien dit niet lukt zal het nog 2 x door PostNL geprobeerd worden, mocht dit niet lukken kan je het pakket op het postkantoor ophalen.

Garantie

Bij Gudz.nl is de wettelijke garantie van toepassing. In de wet staat dat het product deugdelijk moet zijn. U moet het product bijvoorbeeld een bepaalde tijd kunnen gebruiken. Als u het tenminste op een normale manier gebruikt.

Herroepingsrecht

Bij producten:
1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
a. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
b. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
c. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.
Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:
3. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
4. De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.
Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:
5. Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.
6. Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.
Voor onze privacy policy klik hier.
Voor onze complete algemene voorwaarden klik hier.