Kick-Boksen

Het aantal ons (oz) Bij het kiezen voor de juiste handschoen is het aantal ons (word meestal aangegeven in oz) heel erg belangrijk. Zo verschilt het per sport hoeveel oz de handschoen moet zijn. - Bij boksen word meestal met handschoenen tussen de 10 en 20 oz gespeeld. Hierbij hangt het erg af van uw gewicht hoeveel oz u nodig heeft. Voor normale training en bokszaktraining geeft de volgende tabel een idee wat voor een gewicht uw handschoen moet hebben.

Artikelen 1 tot 24 van 494 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 494 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kickboksen bij Gudz

Kickboksen geschikt voor elke kickboks techniek. Zoek je een geschikte pak voor elke Kickboks stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pak kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd kickbokser vindt bij ons geschikte kickbokshandschoenen. Behalve kickbokshandschoenen, vind je er ook verschillende accessoires voor kickbokssport zoals bijvoorbeeld een kickbokstas.

Kickboks

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de benen als de handen worden gebruikt. De kickbokssport kent zijn oorsprong in Amerika en Japan, en werd daar populair in het begin van de jaren zeventig. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Bonden

Vechtsport Organisatie Nederland (VON) is de vechtsport bond van Nederland. Een bond heeft als taak om zich sterk te maken voor de sporten Kickboksen, Thaiboksen en MMA en daarmee de algemene beeldvorming ten opzichte van deze sporten te veranderen. Als bond moeten we de verschillende belanghebbenden binnen deze sporten verbinden. Anderzijds moeten we interesses van buiten de sport kunnen interesseren voor de verschillende Martial Arts.

Maten kickbokshandschoenen

Onze kijkbokshandschoenen zijn verkrijgbaar in oz, dus in maat 6oz, 8oz, 10oz, 12oz, 14oz en 16 oz. Om de juiste maat te bestellen maak je gebruik van bijgaande tabel:

8 oz - 14-17cm - 40-50kg

10 oz - 17-19cm - 50-60kg

12 oz - 19-22cm - 60-75kg

14 oz - 22-24cm - 75-85kg

16 oz - 24-26cm - 85-92kg

18 oz - 26cm of meer - 92kg of meer

Kickboks materialen.


Kickboksen bestaat uit een shirt een Kickboksbroek en kickhandschoenen gemaakt van PU of leer.

PU

Polyurethanen zijn kunststoffen met aan rubber gelijkende eigenschappen die worden geproduceerd in een chemische proces: onder vacuüm met toevoeging van warmte. Onder atmosferische druk wordt de Polyurethaan in open matrijzen gegoten. Door het uithardingsproces in speciale ovens, worden de vereiste mechanische eigenschappen verkregen.

Leer

Leer of leder is een materiaal gemaakt van dierenhuid van onder andere varkens of koeien. Betere leersoorten zijn afkomstig van bijvoorbeeld een kalf, een lam of een hert. Ook de huid van slangen en krokodillen wordt tot leer verwerkt, evenals sommige haaien en roggen. Sommige soorten leer zijn omstreden.

Kickboksen artikelen zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Joya:


Zijn naam verbinden met een sportmerk is een kinderdroom geweest voor Sohail Joya. Door contact met klanten deed zich in 1998 een kans voor waardoor de droom werkelijkheid werd en JOYA FIGHT GEAR werd hier in Nederland geboren. We voelen ons gezegend dat we hier zijn begonnen, omdat er veel gerenommeerde vechters actief zijn in dit kleine grote land!

adidas:


adidas Kickboksen rechtstreeks van adidas, nieuwe Kickboksen voor karate deze pakken brengen innovatie, echte revoluties! ClimaCool®-technologie is beschikbaar voor pakken. De gepatenteerde twee in een laat voor jongere beoefenaars om het Evolution-systeem, een kimono 'twee maten een' te kiezen. De gepatenteerde kimono's 2 in 1 laat voor hem om jongere beoefenaars om de Evolution-systeem, een kimono 'twee maten een' te kiezen. Door het observeren en te luisteren naar degenen die vechtsporten beoefenen, met een team van oud-topsporters, hebben we nieuwe technologieën die speciaal zijn aangepast om de sport meer comfort te brengen. Daarom kies je voor een Adidas Kickboks.

Nihon:


Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service. Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Matsuru:


Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru Kickboks voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru Kickboksen een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru Kickboks: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Essimo:


Essimo staat voor het aanbieden van (vecht)sportartikelen met daarbij een uitstekende klantenservice en altijd de beste prijzen, veel productinformatie en de snelst mogelijke levering. Bij Essimo B.V. staat de klant altijd centraal.

Kleuren

Kickboks artikelen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en prints.