Matsuru judotas klein

Matsuru judotas klein

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Judotas klein bij Gudz

Judotas klein geschikt voor elke judo techniek. Zoek je een geschikte tas klein voor elke judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend tas klein kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt tas klein. Behalve een tas klein, vind je er ook verschillende accessoires voor judosport.

Judo

Judo werd door Jigoro Kano (1860-1938) ontwikkeld vanuit de traditionele Japanse vechtkunst Jiu-Jitsu. Voor de pedagoog Kano was Judo niet zomaar een sport. Hij beschouwde het vooral als een opvoedkundige methode. Door Judo leer je positief omgaan met agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Bonden

De Judo Bond Nederland (JBN) is de overkoepelende organisatie in Nederland voor de sporten aikido, jiujitsu en judo. De JBN kent ongeveer 55.000 leden. Het bondsbureau is gevestigd in Nieuwegein. Het bondsbureau en aanliggende dojo heet officieel bondscentrum Henk van Oosten. Het complex is vernoemd naar ex-bondsbestuurder Henk van Oosten onder wiens voorzitterschap het bondscentrum tot stand is gekomen.

Judotas klein materialen.

100% katoen:
Judotas klein zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Judotas klein zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru judotas klein voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru judotas klein een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru judo: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Arashi:
Arashi is het nieuwe budomerk wat als doel heeft hoog kwalitatieve budokleding en artikelen te produceren tegen lage prijzen. Dus: top kwaliteit tegen een lage prijs. Budopakken worden altijd gemaakt van katoen en polycotton, deze pakken blijven daardoor langer goed en krimpen minder dan 100% katoen.

Kleuren

Judotas klein zijn te koop in het kleuren of kleurcombinatie zilver rood, orange, blauw en wit en zwart.