Arashi judopakken

 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Arashi Judopakken bij Gudz

Arashi Judopakken geschikt voor elke Judo techniek. Zoek je een geschikte pakken voor elke Arashi Judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passend pakken kunt kopen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikt pakken. Behalve een pakken, vind je er ook verschillende accessoires voor Arashi Judosport.

Arashi Judopak kind materialen.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

Arashi Judopak merk.

Arashi:
Arashi is een budomerk wat als doel heeft hoog kwalitatieve budokleding en artikelen te produceren tegen lage prijzen. Dus: top kwaliteit tegen een lage prijs. Budopakken worden altijd gemaakt van katoen en polycotton, deze pakken blijven daardoor langer goed en krimpen minder dan 100% katoen.

Kleuren

Arashi Judopakken zijn te koop in het wit.