Matsuru judotas

Matsuru judotas

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Matsuru judotassen bij Gudz

Matsuru judotassen geschikt voor elke Matsuru judo techniek. Zoek je een geschikte tas voor elke Matsuru judo stijl? Dan ben je bij Gudz.nl op het juiste adres. Gudz.nl is een online winkel waar je een goed passende tas kunt bestellen. Zowel de starter als de wedstrijd judoka vindt bij ons een geschikte tas. Behalve een tas, vind je er ook verschillende accessoires voor Matsuru judosport.

Matsuru judotas materialen.

100% katoen:
Matsuru judotassen zijn gemaakt van 100% katoen of van een polycotton wat meestal bestaat uit 30% polyester en 70% katoen, dit kan per merk verschillen. 100% katoen: Wat is katoen? Katoen is een stof dat komt van de katoenplant. Het groeit uit de zaadjes van de plant. De vezels worden gesponnen tot draden om er een zacht textiel van te maken. Hiermee is katoen uiteraard ook een natuurlijk product. De meeste pakken worden gemaakt van katoen, al zie je nu wel een verschuiving naar polycotton. De kwaliteit van katoen hangt af van het aantal garen dat wordt geweven. Zo kan het dus voorkomen dat u en iemand anders een katoenen pak hebben, maar dat de kwaliteit van de stof erg verschilt.

Polycotton:
Door katoenvezels te verweven met polyester draden ontstaat dit materiaal. Vaker is het hoofdbestanddeel katoen, tot wel 80% van de opmaak, en 20% polyester. Ook zijn er 50% polyester / 50% katoenen pakken te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen, hoe meer katoen er is verwerkt, des te hoger de prijs. Het katoen wat verwerkt is in het pakken, zorgt ervoor dat het vochtregulerend en ademend is. De polyester zorgt ervoor dat het pak strijkvrij is en de kleur beter blijft bewaard, dan in een 100% katoenen variant. De combinatie van deze twee materialen resulteren in een relatief goedkope prijs voor deze type pakken. Kortom het beste uit twee werelden!

Matsuru judotassen zijn verkrijgbaar in diverse merken.

Matsuru:
Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru judotas voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru judotassen een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru judotas: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

Kleuren

Matsuru judotassen zijn te verkrijgen in het rood, blauw en wit en zwart.