Roze judopak

Roze judopakken zijn het meest populair onder dames, maar de pasvorm is zoals een standaard judopak dus het pak kan door iedereen gedragen worden.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Maten pakken

Onze pakken zijn verkrijgbaar in lengtematen, dus in maat 160 - 170 - 180 – 190 cm etc. Om de juiste maat te bestellen neem je de lichaamslengte in centimeters, rond deze naar boven af en ga naar de eerste maat. Dus als je zelf 186 cm groot bent is het een maat 190 die je nodig hebt. De duurdere pakken zijn ook verkrijgbaar in halve maten zodat je minder hoeft af te ronden.


Matsuru een teken van kracht en kwaliteit! Een Matsuru roze judopak voldoet aan zeer hoge kwaliteit eisen. Een constante kwaliteitsbewaking vanuit Nederland zorgt ervoor dat uw keuze voor Matsuru roze judopakken een keuze is waar u geen spijt van zult krijgen. Voordelen van een Matsuru roze judopak: kwaliteit, hoogste eisen en met de hand en machinaal gemaakt in Azie.

adidas:
adidas judo staat voor top kwaliteit. adidas judo werkt nauw samen met professionele judoka's uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om pakken uitvoerig te testen voordat de pakken de markt op gaan, denk hierbij aan de blauwe verf en de levensduur. adidas judo werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel